Els teus tractaments
en bones mans.

Escull entre 3 centres.

Demana cita ara al
934 814 433

Què és el tractament de sòl pèlvia?

La fisioteràpia del sòl pèlvia és una branca molt desconeguda per a moltes persones, siguin de l’edat que siguin, dins la fisioteràpia. Per sort, estem evolucionant cada vegada més i gràcies a internet i altres mitjans, aquesta branca es comença a conèixer més i tenir més present dins la nostra societat. L’objectiu d’aquesta rehabilitació és tractar per millorar i eliminar totes aquelles patologies i disfuncions que afecten al sòl pelvià i que per tant afecten a la vida diària de totes aquelles persones que ho pateixen.

Quines són les patologies més freqüents?

  • Incontinència urinària.
  • Prolapses
  • Tractament post part
  • Tractament pre i post cirurgia

Quin és el preu d’aquest tractament?

Preguntes freqüents sobre el tractament de sòl pelvià:

És un conjunt de músculs situats en la part inferior del tronc que forma el fons de la pelvis. Tenen la funció de sostenir els òrgans de la zona pèlvica com són la bufeta, l’úter i el recte.
Atès que els músculs de la zona pèlvica s’afebleixen, perden la seva funció de continència i acaben derivant en problemes com poden ser pèrdues orina, prolapses o dispareunia, entre uns altres.
Es denomina la síndrome de relaxació vaginal. Es tracta de la relaxació dels músculs vaginals a causa de diferents causes que provoquen menys contacte a nivell sexual, provocant un descens en la qualitat de les mateixes i afecten a tots dos membres de la parella.
El tractament pot variar segons la patologia, però en cap cas seran tractaments dolorosos, sempre serà a tolerància del pacient.
S’han de realitzar de forma contínua o periòdica exercicis per mantenir un bon to muscular, però sobretot als moments amb major feblesa muscular en el cicle vital de les dones, que són el part i la menopausa.

Escriu-nos i demana cita o truca al  934 814 433

      INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CENTRES CRUZ NAVARRO
      Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en ccn@delegado-datos.com. Informació Addicional: Política de Privacitat.