Els teus tractaments
en bones mans.

La teva salut, el nostre objectiu.

Demana cita ara al
934 814 433

Què és el tractament d’Osteopatia Esportiva?

La osteopatia esportiva, a diferència d’altres mètodes d’avaluació de l’esportista, realitza una exploració global així com de la biomecànica de l’esportista amb un objectiu molt concret: millorar l’adaptació del cos a la pràctica esportiva, tractant les disfuncions que ens impedeixen o dificulten el bon funcionament del cos davant l’esforç.
A més, en l’exploració osteopàtica es detecten les zones de falta o escassa mobilitat, que si no es dinamitzen, poden produir disfuncions a altres nivells per sobrecàrrega a causa de la incapacitat de l’estructura de suportar el sobreesfuerzo de la pràctica esportiva

Quines són les patologies més freqüents?

  • Tendinitis
  • Cervicàlgies
  • Dorsàlgies
  • Lumbàlgies

Quin és el preu d’aquest tractament?

1 SESIÓN: 55 EUROS

PACK 3 SESIONES: 150 EUROS

PACK 6 SESIONES: 280 EUROS

Preguntes freqüents sobre el tractament d’Osteopatia deportiva.

Després de la sessió el pacient sol sortir amb una sensació d’alleujament, relaxació i millor mobilitat, fins i tot alguns diuen sentir-se com si “suressin”.
Pot ser que aquesta mateixa nit, o fins i tot durant un parell de dies, el pacient tingui sensació de cruiximent, augment del dolor, sensació de “apallissat”, cefalees i/o dolor generalitzat.
Es recomana no fer exercici físic fins a l’endemà de la sessió.
Això dependrà de la patologia i poder de recuperació del pacient. Sol fer-se cada 2 o3 setmanes, o fins i tot un mes.
Només quan el tractament no és l’adequat per desconeixement del Osteópata. També en malalties com a càncer, esclerosi, traumatismes cranials recents, ja que no es pot tractar la malaltia, encara que es pot millorar la qualitat de vida d’aquests pacients amb les tècniques adequades.

Escriu-nos i demana cita o truca al  934 814 433

      INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CENTRES CRUZ NAVARRO
      Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en ccn@delegado-datos.com. Informació Addicional: Política de Privacitat.