Els teus tractaments
en bones mans.

Primera visita gratuïta.

Demana cita ara al
934 814 433

Què és el tractament d’Ones de Xoc?

És un tractament ràpid, segur i eficaç per a moltes patologies cròniques i agudes. Pot arribar a estalviar les infiltracions i fins i tot l’operació. El principi actiu d’aquestes ones és completament diferent a la teràpia física de la rehabilitació. Les ones de xoc permeten tractar patologies que costen molt de solucionar amb les teràpies convencionals.

Les ones de xoc són ones acústiques d’alta energia que es comporten de manera similar a altres ones, llevat que tenen una pressió i una energia molt superiors.

El tractament d’ones de xoc extracorpori ESWT consisteix en la descàrrega d’energia de l’ona de xoc a la regió dels teixits afectats i la compressió i tensió de cèl·lules resultant crea un efecte fisiològic positiu. La transducció mecànica és l’efecte fisiològic que es considera responsable de l’estimulació de les cèl·lules normals i danyades per produir factors de regeneració.

Quines són les patologies més freqüents?

 • Tendinopaties, calcificants o no.
 • Epicondilopaties.
 • Aquilodínia.
 • Fascitis plantar.
 • Síndrome trocànter o bursitis trocanteriana.
 • Genoll de saltador (tendinitis rotuliana).
 • Fractures per fatiga.
 • Pseudoartrosi i retards de consolidació.
 • Lesions del tendó peroneal.
 • Síndrome miofascial o punts gallet (fibromiàlgia exclosa).

Quin és el preu d’aquest tractament?

Preguntes freqüents sobre el tractament d’Ones de Xoc.

No han de realitzar-se tractaments amb Ondas de Xoc en teixits que hagin estat recentment infiltrats amb corticoides tipus depot, doncs existeix el risc que es produeixi un alliberament massiu d’aquests corticoides al torrent circulatori. Cal deixar transcórrer 5-6 setmanes des de la infiltració abans de començar a tractar aquestes àrees.
No està recomanat prendre medicació tipus antiinflamatorios durant el tractament amb ones de xoc ja que redueixen la vascularización de la zona tractada. Sí que pot prendre medicació analgésica durant el tractament.
Sí, es pot realitzar tractament amb Ondas de Xoc si porta material de osteosíntesis o protésico. Les ones de xoc no afecten al material. Està comprovat que ajuden a la consolidació de les pròtesis o material quirúrgic amb l’os.
El tractament amb Ones de Xoc es realitza des d’una vegada a la setmana fins a una vegada cada tres setmanes entre sessió i sessió. La mitjana habitual és realitzar un tractament cada dues setmanes. El procés terapèutic dura entre 12 i 16 setmanes.
El tractament amb Ones de Xoc és un tractament ràpid. No funciona per temps terapèutic sinó que funciona per dosi terapèutica. S’aplica un nombre determinat d’ones per bioestimular la zona afectada al fet que reaccioni i provoqui l’activació cel·lular de l’organisme.

Primera visita gratuïta d’Ones de xoc. Escriu-nos i demana cita o truca al  934 814 433

   INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CENTRES CRUZ NAVARRO
   Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en ccn@delegado-datos.com. Informació Addicional: Política de Privacitat.