Els teus tractaments
en bones mans.

La teva salut, el nostre objectiu.

Demana cita ara al
934 814 433

Què és el tractament de Massoteràpia?

Des del punt de vista terapèutic:
Massatge destinada al tractament de processos patològics en individus malalts i lesionats. I la tècnica consistirà en una sèrie de maniobres dirigides a tractar les molèsties o lesions que prèviament han estat diagnosticades. Les maniobres han estat molt estudiades i es basen en l’anatomia i la fisiologia muscular i fascial. Ha de ser realitzat per aquells professionals que estiguin preparats per garantir l’eficàcia del tractament.

Des del punt de vista relaxant:
Massatge destinat a relaxar els teixits musculars que estan afectats per processos estrès emocional, laboral o mecànic.
El massatge relaxant s’aplica en tot el cos amb èmfasi en l’esquena i en la part baixa del coll, doncs és en aquesta àrea on els signes de les preocupacions, les pors i la intranquil·litat es concentren. El massatge ajuda a l’organisme a adquirir millor educació postural, alleuja les molèsties per les males postures i a combatre l’estrès.

Quines són les patologies més freqüents?

  • Estats tensionals
  • Cervicalgias
  • Lumbàlgies
  • Dorsàlgies

Quin és el preu d’aquest tractament?

Preguntes freqüents sobre el tractament de Massoteràpia:

Els massatges serveixen per a moltíssimes coses, depenent del tipus de massatge que rebem. Els hi ha des de relaxants fins a estimulants, passant per massatges anticelulíticos, esportius, competitius, analgésicos, drenantes, etc… Només cal saber que necessitem en aquest moment i acudir a un especialista que apliqui el massatge amb les tècniques adequades per a un major efecte i resultat.
Els beneficis immediats són una reacció general, una relaxació muscular i un gran alliberament energètic, S’activa la circulació sanguínia i la limfàtica, i s’eliminen toxines.
Des del punt de vista del propi embaràs no hi ha problema, de fet t’ajudarà a relaxar aquells músculs que es tensen més per la posició que anirà adquirint el teu cos. Si és per la posición per fer el massatge, en un estat avançat en que el volum de la panxa es important, es pot modificar la posició perquè estiguis còmode. Durant l’embaràs, una de les coses que pot pasar és que apareguin problemes circulatoris-limfàtics a les cames, i en aquests casos està recomanat per tractament de drenatge limfàtic d’extremitats inferiors.
Sí, són tractaments totalment compatibles i moltes vegades complementaris.
Les persones amb una història de Trombosi o Flebitis no han de rebre el massatge a causa que coàguls de sang poden provocar complicacions. Les ferides severes o àrees d’intervenció quirúrgica no s’han de manipular directament fins que s’hagi consultat amb el metge. Si vostè té una malaltia contagiosa aguda, granellades de pell o infeccions, febre, hipertensió o un infart recent, el massatge està contraindicado. Les persones amb càncer que experimenten radiació i/o la quimioteràpia no han de rebre el massatge sense consultar primer amb el seu metge. És molt important que se li informi al terapeuta de qualsevol problema de salut o medicines que s’estiguin prenent. Si vostè està sota un tractament mèdic, s’exigeix una recomanació o aprovació escrita pel metge abans de rebre cada sessió de massatge. El massatge terapèutic no reemplaça les supervisions o tractaments mèdics, la qual cosa fa és ajudar a augmentar els beneficis d’aquests tractaments mèdics.

Escriu-nos i demana cita o truca al  934 814 433

      INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CENTRES CRUZ NAVARRO
      Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en ccn@delegado-datos.com. Informació Addicional: Política de Privacitat.