Els teus tractaments
en bones mans.

Primera visita gratuïta.

Demana cita ara al
934 814 433

Què és el tractament d’Indiba?

El tractament amb INDIBA assegura l’acceleració dels processos de curació, l’alleujament immediat del dolor i la reducció del temps de recuperació per a processos inflamatorios aguts i crònics de l’aparell musculoesquelético com tendinopatías, esquinços, artrosis, lumbálgias, cervicálgias i trencaments fibrilares.

El pacient experimenta alleujament del dolor a partir de la primera sessió. Això porta a una rehabilitació més efectiva, en la qual els músculs i tendons ja estan relaxats.
Reducció del temps de la teràpia. L’absència de dolor permet un tractament profund, propiciant una acceleració en la recuperació, la reducció del dolor i uns resultats més estables.
L’estímul continu d’energia causada per INDIBA pot reduir el temps de les sessions de tractament.
No té efectes secundaris, major freqüència de sessions
L’augment uniforme de la temperatura generada per l’elèctrode està lliure d’efectes secundaris i de recalentar els teixits.
L’efecte del sistema INDIBA® ProRecovery és el resultat de la integració de la reactivació intensa dels sistemes de microcirculación sanguínia i limfàtica ofrececiendo una teràpia més profunda i molt estimulant.

Quines són les patologies més freqüents?

 • TOT TIPUS DE PATOLOGIA MÚSCULO-ESQUELÈTICA
 • DOLOR D’ESQUENA
 • DOLOR CERVICAL
 • DOLOR LUMBAR
 • CIATALGIAS
 • SD.PIRAMIDAL
 • CONTRACTURES MUSCULARS
 • TRENCAMENTS FIBRILARES
 • ESQUINÇOS
 • ARTROSIS

Quin és el preu d’aquest tractament?

1 SESSIÓ DE 30 MINUTS: 40 EUROS

PACK 5 SESSIONS: 175 EUROS

PACK 10 SESSIONS: 300 EUROS

Preguntes freqüents sobre el tractament Indiba:

El tractament amb Indiba té una durada al voltant de 18 minuts en funció de la patologia i la zona a tractar. En zones petites el tractament pot durar al voltant dels 15 minuts i en zones grans es pot allargar fins a 20 minutos.

El tractament amb Indiba es pot realitzar des d’una vegada a la setmana fins a una vegada cada dia. La mitjana habitual és realitzar dos tractaments a la setmana i un total de quatre a vuit sessions per patologia.
El tractament incrementa de manera gradual i homogènia la temperatura a les àrees del cos seleccionades. Per aquest motiu els tractaments són agradables, no invasius i sense efectes adversos.

Primera visita gratuïta d’INDIBA. Escriu-nos i demana cita o truca al 934 814 433

   INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CENTRES CRUZ NAVARRO
   Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en ccn@delegado-datos.com. Informació Addicional: Política de Privacitat.