Els teus tractaments
en bones mans.

La teva salut, el nostre objectiu.

Demana cita ara al
934 814 433

Què és la Fisioteràpia Domiciliària?

Volem oferir a tothom la possibilitat de gaudir dels nostres tractaments i millorar la seva qualitat de vida. És per això que oferim a tots els nostres pacients un servei domiciliari que apropa la nostra assistència a casa de totes aquelles persones que no poden apropar-se als nostres centres per falta de mobilitat, per falta de temps, per distància geogràfica o perquè no tenen a ningú que els pugui portar a rehabilitació.

D’aquesta manera el pacient rep un tractament professional amb el confort afegit d’estar a casa seva. A més, els nostres fisioterapeutes facilitaran la formació del cuidador o del familiar responsable del pacient.

A qui va dirigida?

Pacients que tenen dificultat física per desplaçar-se o per trobar algú que els porti a rehabilitació, incompatibilitat d’horaris o postoperatoris.

Quin és el preu d’aquest tractament?

fisioterapia domiciliaria barcelona

Preguntes freqüents sobre la fisioteràpia domiciliària:

No és necessari. Els nostres fisioterapeutes disposen de tot el material necessari per al seu tractament.
Tots els dies laborables de 8 del matí a 9 de la nit.
Tot el nostre personal té la carrera de fisioteràpia amb un mínim de 3 anys de experiència professional.
Entre 40 i 50 minuts.

Escriu-nos i demana cita o truca al 934 814 433

      INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE CENTRES CRUZ NAVARRO
      Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per mitjans electrònics. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets en ccn@delegado-datos.com. Informació Addicional: Política de Privacitat.