Asseguradores de vehicles

Centres Cruz Navarro té com una de les seves activitats més importants, la rehabilitació física de pacients que han tingut un accident de trànsit.

Un dels punts forts de la nostra organització és disposar d’una plataforma web pròpia que permet fer, de forma àgil i eficient, la gestió integral del pacient. La companyia introdueix les dades inicials i nosaltres ens ocupem de la resta: truquem al lesionat, li donem a escollir un centre de la xarxa que gestionem, fem les visites de traumatologia, realitzem el tractament rehabilitador i donem l’alta mèdica. Totes les activitats i informes són introduïts en la plataforma i els nostres clients poden consultar “on line” l’estat del procés de cada un dels seus lesionats. Si l’asseguradora disposa de la seva pròpia plataforma de gestió, CCN realitza totes les gestions descrites en el seu entorn.

Asseguradores de vehicles

Centres Cruz Navarro té com una de les seves activitats més importants, la rehabilitació física de pacients que han tingut un accident de trànsit. Centres Cruz Navarro posa a disposició dels seus clients una gestió integral del lesionat de trànsit a tot Catalunya; a Barcelona amb centres propis i a la resta del territori mitjançant una xarxa de centres col·laboradors. Amb una experiència de més de 10 anys realitzant aquesta tasca, la nostra organització gestiona al pacient des del moment del sinistre fins al dia de l’alta, procurant la millor atenció assistencial i a la vegada gestionant els recursos de la companyia de forma sostenible. Posem a disposició dels tramitadors tota la informació necessària per a l’eficient gestió de l’expedient i posem a disposició de la direcció informes de gestió amb tota la informació rellevant que permet l’avaluació del servei i el control de la despesa realitzada.

Des de fa anys estem adherits al Convenio Marco de Asistencia Sanitaria derivada de Accidentes de Tráfico (sector privat) de UNESPA (Unión Española de Entidades Aseguradoras y Reaseguradoras). Mitjançant aquesta adhesió donem cobertura de rehabilitació física i traumatologia a un 95% d’empreses del sector de les assegurances de vehicles. Per la resta d’asseguradores de vehicles que no formen part de l’associació UNESPA, establim acords en funció de les seves necessitats.

realitza tractaments de rehabilitació física a domicili a tota la ciutat de Barcelona.

Traumatologia i Rehabilitació física

Centres Cruz Navarro ofereix el servei de rehabilitació en els seus centres de Barcelona al Passeig de Gràcia, a l’Avinguda Meridiana i al carrer Fernando Pessoa (Sant Andreu). A més, si escau, realitza tractaments de rehabilitació física a domicili a tota la ciutat de Barcelona.

PATOLOGIES

Les patologies més freqüents com a conseqüència d’un accident de trànsit són:

 • Fuetada cervical
 • Fractures Policontusions
 • Traumatisme Crani Encefàlic (TCE)

DIAGNÒSTIC

En l’àmbit de la rehabilitació, una bona valoració inicial i el seguiment continu de l’evolució de la patologia són elements clau en la recuperació eficient dels pacients. Centres Cruz Navarro disposa d’un equip de metges traumatòlegs, metges rehabilitadors  i fisioterapeutes que fan aquesta valoració inicial i determinen el tractament a realitzar per a cada tipus de patologia. A més, fan el seguiment de l’evolució del pacient (coordinats amb els fisioterapeutes responsables del tractament) i estableixen, si escau, variacions en les pautes del tractament. L’exploració i valoració inicials, el tractament prescrit, el curs clínic i la valoració final s’introdueixen en un programari propi i conformen la història clínica del pacient, que resta a l’aplicació assistencial de Centres Cruz Navarro i que ens permet fer un seguiment integral de tots els assegurats.

TRACTAMENT (Tècniques)

El tractament de fisioteràpia es realitza en instal·lacions pròpies. La zona de fisioteràpia de cada centre comprèn vestidors, una sala on es realitzen gran part de les tècniques prescrites i una zona de boxes per a tractaments i equips específics.

Les principals tècniques a aplicar i que conformen els serveis oferts són:

 • Teràpia manual
 • Massoteràpia
 • Electroteràpia (TENS, interferencials…)
 • Magnetoteràpia
 • Hidroteràpia
 • Termoteràpia superficial (parafina, hot-pack, infraroig…)
 • Termoteràpia profunda (làser, microones, ona curta…)
 • Crioteràpia
 • Tracció cervical
 • Tracció lumbar
 • Poleoteràpia
 • Cinesiteràpia

RESULTATS

Una de les claus de l’èxit de la nostra organització en la rehabilitació física d’accidentats és la conjunció de tres pilars bàsics de resultats: alta qualitat percebuda pel lesionat (molt bona cobertura territorial, horaris adaptats a cada individu, immediatesa en l’inici del tractament, professionals amb molts anys d’experiència en el tractament d’accidentats…). Totes aquestes dades avalades pel propi lesionat mitjançant enquestes de satisfacció. Alta eficiència en la gestió del lesionat (assignació d’un únic coordinador amb la companyia, gestió integral a partir de plataforma web, generació d’informes de seguiment…). Òptima relació de qualitat/cost obtinguda per l’eficiència dels tractaments realitzats.