POLÍTICA DE PRIVACITAT


La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de CENTRES CRUZ NAVARRO i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
Per a quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
Quina és la legitimació per al seu tractament.
Durant quant temps els conservem.
A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
Quins són els seus drets.

1.- Responsable:

CENTRIS CRUZ NAVARRO, S.L.P. (B60348596)
Roger de Llúria 44, 1r 1a (08037)
Barcelona, ESPANYA

Delegat de Protecció de Dades:

Lant Advocats (Lant *Advisors, S.L.P.); email: ccn@delegado-datos.com


2.- Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

FORMULARI DE CONTACTE/SOL·LICITUD DE CITA.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics, si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.

Conservació: Fins a una vegada resulta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa d’aquests.

FORMULARI DE SOL·LICITUD DE PRIMERA VISITA GRATUÏTA.

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui sol·licitar una visita gratuïta i tipus de tractament necessitat, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics, si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos una visita gratuïta través del nostre formulari i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.

Conservació: Fins a una vegada resolta la seva sol·licitud de visita gratuïta. En cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·liciti la baixa d’aquests.

FORMULARI DE COMPRA.

Finalitat: Gestionar les seves comandes de compra i informar-lo dels nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics.

Legitimació: Execució del contracte de venda i interès legítim per a informar els nostres clients sobre els nostres productes i serveis.

Conservació: Mentre duri la relació contractual i, finalitzada aquesta, durant els terminis de conservació exigits legalment per a atendre eventuals responsabilitats i posteriorment durant els terminis legalment previstos.

ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS.

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.

Conservació: Fins a una vegada contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

ENVIAMENT DEL CURRICULUM VITAE PER CORREU ELECTRÒNIC.

Finalitat: Disposar del seu currículum per a participar en els nostres processos de selecció de personal.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en remetre’ns la seva informació personal i currículum per als nostres processos de selecció de personal.

Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i durant 1 any per a futurs processos.

FORMULARI DE COMENTARIS (BLOG).

Finalitat: Publicar el seu comentari en la secció del blog de la pàgina web.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en enviar les seves dades personals i comentaris en la publicació corresponent.

Conservació: Mentre la publicació en el blog estigui publicada en la pàgina web.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o en el seu cas, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessaris per a gestionar les seves sol·licituds i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

3.- Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

4.- Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en l’apartat A), indicant la referencia “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

5.- Cookies

Aquesta pàgina web utilitza cookies tècniques, de personalització, d’anàlisi i publicitàries, pròpies i de tercers que tracten dades de connexió i/o del dispositiu, així com hàbits de navegació per a fins estadístics i publicitaris.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar les cookies esmentades, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i facilitat informació d’aquestes.

6.- Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

7.- Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per a adaptar-les als canvis que es produeixi en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta Web.